Saturday, February 21, 2009

welcome to obgyn!!

dah seminggu lalui obgyn
sebenarnya nak update dari hari 1st lagi
tapi letih yang amat
tak sempat nak menulis pun
well sbb 1st dah dapat stase poli
so hectic dia tak terasa lagi
cuma masa jaga kaber 1st time hari tu
ada la bbrp ppds yang dah bagi 1st bad impression
tak perlu dinyatakan kat sini
sebab kebanyakkan yang lalui obgyn akan tahu sendiri :P
sebelum ni bila aku dengar cerita aku tak rasa apa2
coz i'm not easily judge people macam tu jer
tapi bila dah kena rasa sendiri la
yang pasti, aku tak sabar2 nak habiskan obgyn
kalau boleh biar denga tenang
tak meriah pun tak pe
asal tak menyesakkan
sabar..............

Thursday, February 12, 2009

after 40 days =)

akhirnya, selesai 40 hari panum
perasaan? gembira? haha tak jugak
sbb lepas ni ada yang lebih mencabar sedang menanti
tadi exam OSCE, hehe feel lucky sangat2
tak sia-sia tidur semalam

sebenarnya aku letih
mentally exhousted
tapi kena bersiap2 jugak untuk cabaran yang akan datang ni
tak pe lalui seadanya dengan tenang
semoga semuanya berjalan lancar

Sunday, February 8, 2009

homesick

suasana hati tak berapa baik lah hari ni
dah call rumah cakap ngan semua org
tapi still rasa tak tenang
ni namanya stress tanpa sedar ni hahaha
hopefully won't effect my health condition
dah nak co-ass ni
kena fit mantap fizikal mental

heh aku homesick je kot...

Monday, February 2, 2009

sweet + sour

people do sucks all the time! at the end of the day, siapa yang sedar dan kembali ke pangkal jalan sahaja yang akan selamat. jangan kau sangka yang terselamat sekarang takkan tergelincir akan datang..begitu jua sebaliknya.. kembali la ke pangkal jln.

relationship based on
lie,
hate,
unfaithful,
'kesian',
will never gonna work out..
never gonna last forever..

a relationship needs:
1) love
2) faith
3) honesty
4) trust
5) loyalty
6) patient
7) future..

and try hard, then serah(tawakkal) pada Tuhan..

happy besday MOMMY!!

hari ni besday ibu yg ke 49..
pagi2 dah call n wish..
rindulah..

Sunday, February 1, 2009