Thursday, June 25, 2009

~manis dikenang tapi tidak untuk diulang~

hari ni masa tengah duk sibuk prepare presentation kaspan blow out fracture kat poli retina
tiba2 dpt sms dari che nad
" laling, obgyn u B+ "
dua tiga kali aku ulang baca sms tu
ish tak percaya sungguh
serius aku ingat aku fail
then bersama2 soulmateku menapak ke tkp
jumpa ibu ninik
wahhhhh rasa nak melompat seketika
hahaha tak sia2 2 bulan kat situ =)
ternyata obgyn ~~~manis dikenang, tapi tidak untuk diulang~~
thank god!!
senyum lebar aku sepanjang hari
lalalala

Tuesday, June 23, 2009

Monday, June 8, 2009

welcome ophtalmology!!

masa untuk santai??
ternyata tak..
sekarang lab mata ni banyak giler tugas..
dan aku terpaksa jadi rajin
lebih rajin dari time kat lab2 besar lain...
uwaaaaaaaaaa

Sunday, June 7, 2009

~IKA's~ a moment to remember..

tamat 2 bulan kat sini...
berakhir penyiksaan kat sini..
takde lagi bagging2--> pengalaman yg takkan dapat rasa kat malaysia
tak de lagi jaga ding dong ding..
kaspen? boleh tahan
refresing? mungkin ok
bedside? haha ni betul2 tak tau
semua ikut nasib
ada rezeki..
flying colours..
siapa kata IKA tu lebih enak dari OBGYN?
AHAKZZ
ikut penilaian subjektif masing2 lah kan..